Δράση Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Αθλητισμού (23 – 30 Σεπτεμβρίου 2021)

ΛΑΜΠΑΔΗΔΡΟΜΙΑ

Για τη φετινή διοργάνωση ο Δήμος Αθηένου έχει προγραμματίσει μια ιδιαίτερα εμβληματική και ενδιαφέρουσα έναρξη της εβδομάδας #BeActive με τη συνεργασία του 68ου Συστήματος Προσκόπων Αθηένου. Πρόσκοποι με δάδες θα τρέξουν από το Καλλινίκειο Δημοτικό Μέγαρο στο Οίκημα του 68ου Συστήματος Προσκόπων Αθηένου σε συμβολική λαμπαδηδρομία και όλοι είναι ευπρόσδεκτοι να παρακολουθήσουν τη διαδρομή, αλλά και να λάβουν μέρος σ’ αυτήν, αν το επιθυμούν.

ΑΣΚΗΣΗ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Το προσωπικό του Δήμου Ύψωνα θα συμμετέχει και φέτος στη δράση Φυσική αγωγή στον Χώρο Εργασίας #BeActive at work στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Αθλητισμού. Στο πλαίσιο της δραστηριότητας όλο το προσωπικό του Δήμου θα έχει την ευκαιρία να γυμναστεί και να γνωρίσει ασκήσεις που θα μπορεί να εφαρμόζει στον χώρο εργασίας του.

ΒΡΑΔΙΝΟΣ ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΣ ΓΥΡΟΣ ΥΨΩΝΑ

Βραδινός Ποδηλατικός Γύρος Ύψωνα, γιατί το ποδήλατο, εκτός από μέσο μεταφοράς, αποτελεί το ιδανικότερο άθλημα για την απώλεια βάρους και τρόπο ανάπτυξης της περιβαλλοντικής μας συνείδησης. Με τη βραδινή ποδηλασία, ο Δήμος Ύψωνα αποσκοπεί στην ανάδειξη του ποδηλάτου ως μέσο μεταφοράς, τόσο για περιβαλλοντικούς λόγους όσο και για σκοπούς εκγύμνασης.

ENA XAMOΓEΛΟ ΓΛYKΟ MEΣA AΠO TON TPEΛΛO PYΘMO AΠOΨE ΣAΣ KEPNΩ KAI OΛA TA ΔYΣKOΛA KAIPΩN ME AIΣIOΔOΞIA ΠPOΣΠEPNΩ

Πρόγραμμα Εκδήλωσης: ΠΕΜΠΤΗ 23 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2021 Κεντρική Πλατεία Αγίας Νάπας 19:00 Χαιρετισμοί Δημάρχου Αγίας Νάπας κυρίου Χρίστου Ζαννέττου και Εκπροσώπου του ΚΟΑ 19:30 Εκδήλωση Εθελοντισμού, ενταγμένη στα Προεόρτια του Φεστιβάλ του Δήμου Αγίας Νάπας, από το πρόγραμμα «Αθλητισμός για όλους» της Ελεύθερης Επαρχίας Αμμοχώστου, ενταγμένη και στα πλαίσια της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Αθλητισμού #BEACTIVE «ΕΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΓΛΥΚΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΡΕΛΛΟ ΡΥΘΜΟ ΑΠΟΨΕ ΣΑΣ ΚΕΡΝΩ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΚΑΙΡΩΝ ΜΕ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΠΡΟΣΠΕΡΝΩ» Αθλητικές δράσεις από μέλη των ομάδων του προγράμματος ΑΓΟ Ελεύθερης Επαρχίας Αμμοχώστου και καλλιτεχνικό πρόγραμμα από ομάδες χορού και μουσικών σχημάτων του Δήμου Αγίας Νάπας. Μια άριστη συνεργασία της τοπικής αυτοδιοίκησης και Αθλητικής Αρχής ΚΟΑ. Συμμετέχουν μικρές ομάδες ενηλίκων τρίτης ηλικίας και παιδιά. Με μουσική, γυμναστική τζιαί με χορό τη μέρα μου γεμίζω, την μπαταρία της υγειάς μου για πάντα να φορτίζω. Ούλα με τούτα γύρω μας που σήμερα αντικρίζω, θέλω με δύναμη πολλή να τα αντιμετωπίζω. Γι` αυτό εσάς παρακινώ: σήκω απ’ την καρέκλα, δώσε κλωτσιά να φύγουσιν τούντου ιού τα πέπλα. Α΄ Θεματική Ενότητα: Πρόγραμμα Κινητικής Αγωγής από μέλη του προγράμματος Αθλητισμός Για Όλους που συμμετέχουν στα ειδικά προγράμματα «Αθλητισμός και Τρίτη Ηλικία» από το ΣΚΕ Ξυλοτύμπου με γυμνάστρια την κυρία Μαρία Σίμοβα «Απαγορεύεται χωρίς γυμναστική» Τμήματα ομάδων ΑΓΟ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ. Πρόγραμμα ZUMBA pound DANCE με ομάδα παιδιών που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα του ΚΟΑ, Αθλητισμός για όλους στο Αυγόρου, με γυμνάστρια την Μαρία Παρπούνα Ομάδα Τένις ΑΓΟ με τον Βασίλη Φαρτούνοβ Επίδειξη Πολεμικών Τεχνών Ομάδα Απόπλους με γυμναστή του ΑΓΟ κύριο Λευτέρη Πολυδώρου Β΄ Θεματική Ενότητα: Νησιώτικοι Παραδοσιακοί Χοροί με τον Χορευτικό Όμιλο Δήμου Αγίας Νάπας, το Χορευτικό Συγκρότημα «Κίμων» Ξυλοτύμπου και το Μουσικό Νεανικό Σχήμα του Πολιτιστικού Συλλόγου «Ρωμηοσύνη»

OPEN DAYS - SPORT FOR ALL

O Δήμος Αθηένου, σε συνεργασία με το Πρόγραμμα «Αθλητισμός Για Όλους», με την ευκαιρία της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Αθλητισμού, θα δώσει σε όλους τους δημότες, μικρούς και μεγάλους, τη δυνατότητα να δοκιμάσουν, να λάβουν μέρος και να ενημερωθούν από τους αρμόδιους προπονητές για όλα τα προγράμματα του ΑΓΟ που γίνονται στην Αθηένου, χωρίς καμιά υποχρέωση. Open Days λοιπόν και είστε ευπρόσδεκτοι! Τα μαθήματα περιλαμβάνουν γυμναστική παιδιών, γυναικών, ανδρών, volley παιδιών, Ολυμπιακή γυμναστική και τένις. Το αναλυτικό πρόγραμμα έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα www.beactive.cy. και του Δήμου.

Διάλεξη για διατροφή των μαθητών

Η κ. Νικολέττα Μιχαηλίδου , κλινική και αθλητική διαιτολόγος, θα μιλήσει στους μαθητές για την σωτή διατροφή του μαθητή στο χώρο του σχολείου.
23 Σεπ 2021

παιχνίδια survivor στο σχολείο

Η δράση έχει σκοπό την εκγύμναση των παιδιών του Δημοτικού Σχολείου Μοσφιλωτής, με τρόπο διασκεδαστικό και με έκδηλο το στοιχείο του συναγωνισμού. Πρόκειται για δράση που θα πραγματοποιηθεί εντός του σχολικού χώρου (εξωτερικοί χώροι σχολείου) και στα χρονικά πλαίσια του μαθήματος της Φυσικής αγωγής. Θα οργανωθεί μία διαδρομή για τα παιδιά, η οποία θα περιλαμβάνει τρεις δοκιμασίες: α. πέρασμα πάνω από χαμηλά, πυκνά εμπόδια και αμέσως μετά έρπυση κάτω από ψηλά, πυκνά εμπόδια β. ρήψεις με στόχο (να γεμίσει το καλάθι μπάλες, να περαστούν όλοι οι κρίκοι στο σωλήνα( γ.πέρασμα από λαβύρινθο σχοινιών.
23 Σεπ 2021

ΑΘΛΗΜΑΤΑ ΡΑΚΕΤΑΣ

ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΡΑΚΕΤΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΩΝ ΔΙΑΛΕΙΜΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

3 οn 3 καλαθοσφαιρικό τουρνουά

3 οn 3 καλαθοσφαιρικό τουρνουά Δημιουργούμε ομαδούλες των 3 και αγωνιζόμαστε στο άθλημα της καλαθόσφαιρας

Kangoo Jumps

Kangoo Jumps είναι μια μέθοδος γυμναστικής που γίνεται με τη βοήθεια ειδικών παπουτσιών, σαν μποτάκια με ελατήρια. Πήρε την ονομασία του από το καγκουρό και τα παρόμοια άλματα που κάνει. Γυμνάζεσαι κάνοντας χορευτικές κινήσεις στο ρυθμό της μουσικής. Σας περιμένουμε την Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου στο Δημοτικό Σχολείο Προδρόμου η ώρα 7:00 να δοκιμάσετε αυτό το διασκεδαστικό είδος άθλησης. Κατά τη διάρκεια της δράσης θα τηρηθούν όλα τα Υγειονομικά Πρωτόκολλα. Μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων 20. Απαραίτητη προσκόμιση Save Pass.

Μοιραστείτε το

Ημερολόγιο

« Μάιος 2024 »
Δευ Τρί Τετ Πέμ Παρ Σάβ Κυρ
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Empty (2)